Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kırşehir'de Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) üyesi gençler, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarını protesto etti.

        Ahi Evran Külliyesi'nde toplanan lise öğrencileri, "Yürü Kardeşim, Ayaklarına Bir Kudüs Gücü Gelsin" yazılı pankartla Cacabey Meydanı'na kadar yürüyerek, İsrail aleyhine slogan attı.

        Kırşehir TÜGVA Lise Koordinatörü Hazım Kınay, meydanda yaptığı konuşmada, İsrail'in Filistin'e karşı dünyanın gözü önünde soykırım gerçekleştirdiğini söyledi.

        Gazze'nin 2005 yılından bu yana havadan, karadan ve denizden abluka altında olduğunu aktaran Kınay, "Dünyanın en büyük açık hava hapishanesi olarak biliniyor. İsrail, şimdi de Gazze'yi gece gündüz bombalıyor. Şehrin elektrik ve suyunu keserek gıda girişine izin vermeyip, hastaneleri bombalıyor. İsrail insanlık suçu işlemeye devam ediyor. Bizler tüm bu zulümlerin karşısında durarak Filistinli kardeşlerimizin yanında olduğumuzu herkese ilan ediyoruz." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırşehir İlçeleri
        Tüm Kırşehir Haberleri
         Kırşehir

        Kırşehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa