Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Kayseri Kahramanmaraş yoluna çığ düştü

        Kayseri-Kahramanmaraş Karayolu Sarız ilçesinde akşam saat 20.00 sıralarında yolaçığdüştü. Yola düşençığsonrası Kayseri-Kahramanmaraş karayolu trafiğe kapandı.Çığaltında kalanların olabileceği endişesiyle bölgeye AFAD, UMKE, jandarma ve 112 Sağlık ekipleri gönderildi.

        Yaklaşık 500 metrelik alana düşençığnedeniyle bölgeye sevk edilen ekipleri detektör cihazları ile inceleme yaptı.Çığaltında kalan kimsenin olmadığının belirlenmesi üzerine karayolları ekipleri kapanın yolun bir bölümü açarak çalışmalarını sürdürdü. Geçişlerine izin verilmeyen araçlar ise güvenli bölgelere yönlendirildi.

        DHA'nın haberine göre; bölgede yeni birçığtehlikesi nedeniyle çalışmalarsabah yapılmak üzere sonlandırıldı. Kayseri Karayolları 6. Bölge Müdürü Ahmet Turan Gülhaş yaptığı açıklamada "Kayseri-Kahramanmaraş karayolunda 20.00 sularında yolaçığdüştü. Çok şükürçığaltında kalanımız yok. Bölgede durum riskli olduğu için çalışmalar durduruldu. Yarın ses bombası ile patlatma yapılarak kapanan yol yeniden açılacak." dedi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa