Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kahramanmaraş'tan Kayseri'ye getirdiği depremzededen fazla ücret aldığı iddiasıyla hakkında "dolandırıcılık" suçundan dava açılan taksicinin yargılanmasına başlandı.

        3. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmada tutuksuz sanık A.O. hazır bulundu, müşteki M.A.A. duruşmaya katılmadı.

        Sanık A.O. savunmasında, suçlamaları reddederek, M.A.A. ile 7 bin liraya anlaştığını, yolculuk ve bekleme süreleri nedeniyle müştekinin kendi isteğiyle hesabına 8 bin lira yatırdığını öne sürdü.

        Mahkeme heyeti, eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.

        - Olay

        Kahramanmaraş merkezli depremlerden 3 gün sonra Kayseri'ye gelmek isteyen afetzede M.A.A, bulunduğu ilde taksici A.O. ile irtibata geçmiş, görüşmede A.O'nun, depremzede vatandaştan 11 bin lira talep ettiği öne sürülmüştü.

        Mecbur kaldıkları için taksicinin istediği ücretin 3 bin lirasını Kahramanmaraş'ta, kalanını ise Kayseri'ye ulaştıktan sonra verdiğini, yaptığı araştırmada ise Kahramanmaraş-Kayseri arası taksi ücretinin 4 bin lira olduğunu öğrendiğini belirten M.A.A, Kayseri Adliyesine gidip taksiciden şikayetçi olmuştu.

        Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı, şikayet üzerine A.O. hakkında 2 Mart'ta soruşturma başlatıp Kahramanmaraş'taki adli makamlara resmi yazıyla bilgi vermişti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa