Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KAYSERİ'de, kız meselesi tartışmasında Eren Özsoy'u (20) bıçaklayıp öldürdüğü iddiasıyla müebbet hapis istemiyle yargılanan Emrullah Ören (19) suçlamaları reddetti. Tutukluluğuna devam kararı verilen sanık, "Olay günü Eren ve arkadaşlarıyla karşılaştık. Kavga çıktı, yere düştüm. Bana doğru koşuyorlardı. Olay yerinden kaçtım. Suçsuzum" dedi.

        Olay, geçen yıl 11 Mayıs'ta Fevzi Çakmak Mahallesi Esen Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, Eren Özsoy ile Emrullah Ören arasında kız meselesinden çıkan tartışma kavgaya döndü. Emrullah Ören, yanında taşıdığı bıçakla Eren Özsoy'u bıçakladı. İhbarla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı Özsoy, sağlıkçıların ilk müdahalesinin ardından Kayseri Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Eren Özsoy, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı, Ören ise 'Kasten öldürme' suçundan tutuklandı. Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma tamamlanıp iddianame düzenlendi. Kayseri 6'ncı Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edilen iddianamede, Emrullah Ören hakkında 'Kasten öldürme' suçundan müebbet hapis cezası istendi.

        'KONUŞALIM, SORUN NEYSE HALLEDELİM'

        Kayseri 6'ncı Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın ilk duruşmasında tutuklu sanık Emrullah Ören ile maktul Özsoy'un şikayetçi yakınları hazır bulundu. Olaydan önce eski kız arkadaşı ile tekrar sevgili olduklarını anlatan ve suçsuz olduğunu söyleyen Emrullah Ören, "B. benim eski kız arkadaşım olur. Ayrıldıktan sonra Emrullah ile arkadaşlık yaptı. Ardından ayrıldılar. Biz de tekrardan sevgili olduk. Olay günü Eren ve arkadaşları ile karşılaştık. Biz de onlar da 4 kişiydi. Arkadaşım H.D., Eren ile konuşuyordu. 'Konuşalım, sorun neyse halledelim' dedi. Eren, belindeki bıçağı gösterdi. H.D. de Eren'e kafa atınca kavga çıktı. O sırada ben de yere düştüm. Ayakkabımı giydim. Bana doğru koşuyorlardı. Ben de olay yerinden kaçtım. Ben suçsuzum" dedi.

        Eren Özsoy'un şikayetçi yakınları ise sanığın en ağır şekilde cezalandırılmasını istedi. Mahkeme heyeti, verdiği ara kararla sanık Emrullah Ören'in tutukluluk halinin devamına karar verip, eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa