Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar
Haberler Yerel Haberler Karabük Haberleri

KARABÜK (AA) - Karabük İl Genel Meclisi kasım ayı toplantısı yapıldı.

Karabük İl Özel İdaresi toplantı salonunda yapılan toplantıda konuşan İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen, toplantıların 20 gün süreceğini söyledi.

Bu yıl diğer yıllara göre daha çok tasarruf eksenli bir bütçe çalışması yapılacağını ifade eden Sözen, "Tasarrufun yatırıma dönüşeceği bir çalışma olacaktır. 2016 çalışma sezonu mevsim itibariyle tamamlanmış bulunmaktadır. Planlanan tüm çalışmalarımızı, konulan tüm hedefleri fazlasıyla tutturmanın meclis olarak gururunu yaşıyoruz. İl Genel Meclisi olarak yeni hedefler belirlemenin arefesindeyiz. Meclisimiz hiçbir zaman rekoru egale etmeyi başarı saymamış, yeni hedefler, yeni rekorlar peşinde olmuştur. Bu da birlik beraberlik içerisinde, bölge milletvekillerimizin desteğiyle, valimizin desteğiyle olmuştur." diye konuştu.

Kasım ayının bütçe ayı olduğunu vurgulayan Sözen, şöyle konuştu:

"İl Özel İdaremiz bünyesinde 11 müdürlüğümüzün bütçesi belirlenecek. Merkez ilçe dahil 6 ilçe Özel İdare Müdürlüğümüzün bütçesini görüşeceğiz. Bunun yanında Acil ve Afet Durum Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, İl Halk Sağlığı Müdürlüğü, Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü, jandarma güvenlik hizmetleri, emniyet güvenlik hizmetleri, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, sosyal hizmetlerin de taleplerini almış bulunmaktayız. Bütçe imkanları dahilinde İl Genel Meclisimiz talepleri değerlendirecek ve bir karara bağlayacaktır."

Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karabük haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karabük Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

Tüm Yerel Haberler
Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
Günün Önemli Manşetleri