Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar
Haberler Yerel Haberler Karabük Haberleri

KARABÜK (AA) - Safranbolu 125. Jandarma Eğitim Alay Komutanı Jandarma Albay Mesut İnan, Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Ali Sami Acar'ı ziyaret etti.

Acar, ziyarette yaptığı konuşmada, İnan'a ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin iç ve dış düşmanlara karşı, ülkenin varlığının ve bekasının en büyük teminatı olduğunu ifade eden Acar, "Maalesef son dönemlerde haince yapılan terör saldırılarında asker ve polislerimizin hayatlarını kaybetmesi bizleri derinden üzmüştür. Geçtiğimiz hafta ilçemiz acı haberi Hakkari'den aldı. Hakkari'de PKK'lı teröristlerin düzenlediği hain saldırıda hemşehrimiz Coşkun İşleyen şehit oldu. Komutanımızın nezdinde tüm Türk Silahlı Kuvvetlerine ve ailesine başsağlığı diliyorum. Rabbim tüm asker ve polislerimizi korusun. Bilinmelidir ki, dökülen şehit kanları, onları iki cihanda da abat etmeyecektir. Türk milletinin birlik ve beraberliğini sekteye uğratmaya kimsenin gücü yetmeyecektir." diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karabük haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karabük Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

Tüm Yerel Haberler
Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
Günün Önemli Manşetleri