Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR, (DHA)KADINLAR Voleybol 1'inci Ligi A Grubu ekiplerinden Karşıyaka, dış transferde 6 oyuncuyla sözleşme imzalarken, altyapıdan yetişen Ezgi Uludağ'ı yurtdışına gönderdi. Yeşil-kırmızılılar, İzmir DSİ Spor'dan orta oyuncu Aleyna Aşık, Mersin BŞB'den orta oyuncu Eda Say, Brezilyalı smaçör Franciele Stedile, Merinos SK'dan pasör Gülcan Akyıldız, Fenerbahçe Terrazzo'dan smaçör Miray Gözübüyük ve Büyükçekmece'den libero Sude Gümüş'le el sıkıştı.

        EZGİ PORTEKİZ'E GİTTİ

        Karşıyaka altyapısından yetişen 20 yaşındaki smaçör Ezgi Uludağ, Portekiz temsilcisi SC Braga'ya transfer oldu. Kulüp tarafından yapılan açıklamada, "FIVB ve CEV'in kuralları doğrultusunda sporcuların kendi ülkeleri dışına transfer olmaları halinde bulundukları ülkenin talimatlarının geçerli olmaması durumu nedeniyle kulübümüzün bu transferde inisiyatif kullanma hakkı bulunmamaktadır. Ancak sporcumuzun Türkiye'deki bütün hakları kulübümüzde saklı olup, kariyerine Türkiye'de devam etmesi halinde kulübümüzle olan sözleşmesi devam edecektir. Ezgi Uludağ'a Braga forması ile sağlıklı ve başarılı bir sezon dileriz" ifadelerine yer verildi.DHA-Spor Türkiye-İzmir İZMİR, (DHA)

        2022-09-15 11:43:15

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa