Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İzmir'in Ödemiş ilçesinde yaşayan ve kanser nedeniyle hayatını kaybeden Kıbrıs Gazisi Hüseyin Suluçay (71), askeri törenle son yolculuğuna uğurlandı.

        Tedavi gördüğü hastanede dün hayatını kaybeden Suluçay için Subatan Cami'nde askeri tören düzenlendi. İlk olarak evine götürülüp helallik alınan Suluçay'ın cenaze namazını Ödemiş Müftülüğü Şube Müdürü Ahmet Aksu kıldırdı.

        Kıbrıs Gazisi Suluçay, buradaki törenin ardından Dolaylar Mahallesi Mezarlığı'nda toprağa verildi.

        Türkiye Muharip Gaziler Derneği Ödemiş Şubesi Başkanı Selahattin Aktaşoğlu, gazetecilere, dernek üyelerinden Suluçay'ın kanser nedeniyle hayatını kaybettiğini belirtti.

        Ödemiş Dolaylar Mahalle Muhtarı Fatih Kocamaner, mahallelerinde 3 gazi bulunduğunu ve hepsinin hayatını kaybettiğini bildirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
        İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa