Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti İzmir milletvekilleri Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile Ceyda Bölünmez Çankırı "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" dolayısıyla mesaj yayımladı.

        Kasapoğlu, mesajında, 15 Temmuz'un demokrasi ve özgürlüğü hedef alan hain darbecilere karşı sergilenen topyekun bir direniş olduğunu belirtti.

        15 Temmuz'un Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın etrafında omuz omuza durulan demokrasi mücadelesi olduğunu bildiren Kasapoğlu, "15 Temmuz milli iradenin üzerinde hiçbir güç olamayacağının tasdikidir. 15 Temmuz Çanakkale ruhunun hala taze olduğunun ve bu ruhun milletimizin birliğini pekiştirdiğinin ispatıdır." ifadelerini kullandı.

        Kasapoğlu, Türk milleti bir oldukça bileğini hiçbir gücün bükemeyeceğini vurguladı.

        Milletvekili Çankırı ise demokrasi uğruna can veren 251 şehidi rahmetle, gazileri ise minnetle andığını aktardı.

        Darbe girişimi gecesinde 7'den 77'ye herkesin şehit olup düşmek üzere sokaklara çıktığına işaret eden Çankırı, mesajında şu ifadeleri kullandı:

        "Dünyada benzerine rastlanamayacak yekvücutla 20 saatte, milletin büyük fedakarlıkları neticesinde söz konusu girişim, kontrol altına alınmıştır. 15 Temmuz farklı siyasi duruşlara, ideolojik yatkınlıklara, yaşam tarzlarına ve etnik kökenlere mensup olunmasına rağmen millet bir bütün olarak iradesine sahip çıkma refleksi göstermiştir. Türk milletinin toplumsal bağlarıyla birbirine ne kadar bağlı olduğunu bir kez daha ortaya koymuştur."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa