Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İzmir'de düzenlenen operasyonda sahte vücut geliştirme ilacı üretip sattıkları iddia edilen 4 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

        Emniyet Müdürlüğü ekipleri, vücut geliştirme, kilo alma ve kilo verme ilaçlarının ham maddesini kullanarak sağlıksız koşullarda üretim yapan ve bilinen markaların şişe, kutu ve ambalajlarına koyarak satanlara yönelik operasyon düzenledi.

        Konak, Buca, Karabağlar ilçelerinde belirlenen adres ve araçlarda yapılan aramalarda, 44 bin 310 sahte vücut geliştirme ilacı, 2 kilo 660 gram toz hammadde, 13 bin 545 paketleme malzemesi, 1290 farklı boyutlarda şişeli ilaç, 1,75 litre sıvı hammadde, 10 imalat malzemesi ile 1 kompresör ele geçirildi.

        Üretilen ilaçların birçok ildeki spor salonlarına, vücut geliştirme sporcularına ve amatör olarak spor yapanlara kargoyla gönderildiği belirlendi.

        Ekiplerce O.A, S.A, A.K. ve H.A. hakkında adli işlem başlatıldı.

        Hakkında 3 yıl kesinleşmiş hapis cezası olduğu belirlenen H.A. işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa