Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TFF 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta sezona evinde Bulvarspor'u 4-0 yenerek başlayan ve ilk haftayı liderlik koltuğunda tamamlayan Bornova 1877, yarın deplasmanda 23 Elazığ FK ile karşılaşacak. Elazığ Doğukent Stadı'nda oynanacak müsabaka saat 15.30'da başlayacak.

        2'nci Grup'ta 3'er puanlı iki Ege temsilcisinden Uşakspor, Uşak 1 Eylül Stadı'nda 16.30'da Balıkesirspor ile kozlarını paylaşacak.

        Yine sezona 3 puanla başlayan takımlardan Muğlaspor ise aynı saatte seyircisi önündeki ilk sınavda Çayelispor ile rakip olacak.

        3'üncü Grup'taki ilk maçında evinde Viranşehir Belediyespor'u 1-0 mağlup eden Efeler 09 SFK, 15.30'da deplasmanda Pazarspor'la karşı karşıya gelecek.

        İlk hafta deplasmanda Ayvalıkgücü Belediyespor'u 2-0 dize getirerek sezona 3 puanla başlayan Aliağa FK, 16.30'da kendi sahasındaki ilk müsabakada Küçükçekmece Sinopspor engelini aşmaya çalışacak.

        4'üncü Grup'ta ilk hafta mücadelesinde seyircisi önünde Bursa Nilüfer FSK'ya 2-1 yenilen Turgutluspor ise 16.00'da Polatlı 1926 deplasmanında galibiyet arayacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa