Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        EVLERİYANAN VATANDAŞLAR YURTLARA YERLEŞTİRİLDİ

        Bornova Belediyesi, orman yangınında evleri etkilenen vatandaşları öğrenci yurtlarına yerleştirilirken, yaralı olarak kurtarılan hayvanları ise Veteriner İşleri Müdürlüğü’nde tedaviye aldı.

        BAŞKAN EKŞİ: GECE DE OLSA NÖBETTE OLACAĞIZ

        Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki de yangın bölgesine giderek söndürme çalışmalarını yerinde takip etti. Başkan Eşki, "Tek düşüncemiz can ve mal kaybı yaşanmadan yangının bir an önce söndürülmesi. Hepimiz bunun için mücadele ediyoruz. Tüm ekiplerimiz alanda. Evleri yangından etkilenen yurttaşlarımızı yurtlarımıza yerleştiriyoruz. Ambulanslarımız yangın bölgesinde” dedi.

        Veteriner İşleri Müdürlüğü'nün hayvanların tahliyesi için canla başla çalıştığını söyleyen Eşki, “Yaralı olarak kurtarılan keçi, koyun gibi çiftlik hayvanları ile kümes hayvanlarını Can Dostları Yerleşkemizde tedaviye aldık. Yangının kısa sürede kontrol altına alınacağını düşünüyoruz ama soğutma çalışmaları bitene dek gece de olsa nöbette olacağız" diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa