Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR'in Konak ilçesinde, boşanma aşamasındaki eşi Gülsüm M.'yi (33) defalarca bıçaklanarak öldürdüğü gerekçesiyle aranan cinayet şüphelisi Sedat M. (38), polis ekiplerince 240 saatlik güvenlik kamerası görüntüsü izlenerek, saklandığı metruk binada yakalandı.

        Olay, 22 Haziran saat 01.30 sıralarında, Duatepe Mahallesi numara 11'deki evde meydana geldi. Sedat M. ile bir süredir şiddetli geçimsizlik yaşadığı ve boşanma aşamasında olduğu 1 çocuk annesi eşi Gülsüm M. arasında iddiaya göre kıskançlık nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma sırasında Sedat M., eşi Gülsüm M.'yi kalbinden, sırtından ve karın boşluğundan birçok kez bıçakladı. Sedat M. kaçarken, gürültü ve kadının yardım çığlıklarını duyan komşuların ihbarı üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulansla Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Gülsüm M., doktorların çabalarına karşın kurtarılamadı. Gülsüm M.'nin cenazesi, savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

        CEZAEVİNDEN FİRAR ETMİŞ

        Sedat M.'nin, olaydan bir süre önce bir suçtan tutuklu bulunduğu Ödemiş Kaymakçı Açık Cezaevi'nden firar ettiği öğrenildi.

        İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, hırsızlık suçundan çok sayıda kaydı bulunan cinayet şüphelisi Sedat M.'nin yakalanması için çalışma başlattı. Polis ekipleri, 240 saat kamera görüntüsü ve teknik çalışma sonucunda Sedat M.'nin Ballıkuyu Mahallesi'ndeki metruk bir binada saklandığını tespit etti. Yapılan baskınla cinayet şüphelisi eş gözaltına alındı. Cinayet Büro Amirliği'ne götürülen Sedat M.'nin işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa