Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon İyilik 8. bölüm full izle! FOX TV İyilik sezon finali tek parça ve kesintisiz tam bölüm izleme linki
        • 1

          Yönetmen koltuğunda Murat Öztürk'ün oturduğu, yapımcılığını MEDYAPIM'ın üstlendiği İyilik dizisi 17 Haziran Cuma günü sezon finaliyle ekrana geldi. İzleyiciye heyecanlı dakikalar yaşatan dizinin son bölümü hakkında merak edilenleri derledik. İşte, İyilik dizisi 8. son bölüm hakkında...

        • 2

          İYİLİK SEZON FİNALİ İZLE!

          İyilik 8. bölüm tek parça izleme ekranı, diziyi kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için erişime açıldı. İyilik son bölüm izlemek için FOX TV'nin resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

        • 3

          İYİLİK 8. BÖLÜM SEZON FİNALİ ÖZETİ

          Neslihan, yönetim kurulunun başına geçerek Şahika’nın yokluğunu fırsat bilen Murat’ı alt eder fakat savaştaki üstünlüğü uzun sürmez. Kendisinden sevdiği her şeyi aldığı için Neslihan’dan da sevdiği her şeyini almak için Damla işe koyulur.

          Sinan’ın Murat’ın tarafına geçmesi, Şahika’nın hastaneden çıktığı gibi göz altına alınması, Koray ile ikisinin asılsız haberlerinin yapılması, Nehir’in haberleri görüp ona tavır koyması ve haber üzerine Murat’ın çocukları ondan alması Neslihan’a üst üste darbe olur.

          Neslihan, yapayalnız kaldığını anladığı an kendini kaybeder ve kaybedecek hiçbir şeyi kalmamış olmasının etkisiyle öcünü Damla’dan en acı şekilde almak ister. Bu savaşta kim son nefesini verecektir?

        Haberi Hazırlayan: Tutku Bulut

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa