Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Tümosan Konyaspor İşte Aykut Kocaman'ın o hareketinin sırrı! - Tümosan Konyaspor Haberleri

        Aykut Kocaman, büyük başarılar kazandığı Atiker Konyaspor'a geri dönmüş ve yeşil-beyazlı camiada büyük bir heyecan yaşanmıştı. Tecrübeli çalıştırıcı geri döndüğü Konyaspor'la ilk maçına da Galatasaray deplasmanında çıktı. Yeşil-beyazlılar zorlu deplasmanda 89. dakikada skoru 1-1'e getirmiş ve gol sevincinde Aykut Kocaman'ın hareketi dikkatleri çekmişti. O hareketin sırrı da ortaya çıktı.

        Habertürk'ten Ahmet Selim Kul'un haberine göre Konyaspor’da golün sahibi Sloven oyuncu Skubic büyük bir coşkuylateknik direktör Aykut Kocaman’a koştu. Aykut Kocaman ile yıllardır ligin en istikrarlı sağ beklerinden biri olan Skubic attığı bu önemli golü çok büyük sevgi ve saygı duyduğu hocasıyla paylaşırken, Kocaman’ın bu esnada kendisine koşan oyuncularına “Sahaya dönün” gibi hareketler yapması herkeste “Aykut Kocaman neden bu sevince müsaadeetmedi?” merakını uyandırmıştı.

        İşte bu konunun arkasında Aykut Kocaman’ın galibiyet hedefi yatıyor. Maç boyunca istediklerini yapamayan Galatasaray’ın bu golle iyice dağılacağını düşünen Kocaman kendi oyuncularına daha maçın bitmesine 5 dakikalık bir süre olduğunu ve hemen sahalarına geçip galibiyeti aramalarını isteyen sözler söylediği ortaya çıktı. Göreve Galatasaray galibiyetiyle başlamayı oldukça isteyen Kocaman o esnada özellikle Skubic’e kendisine doğru koşarken bu yönde ifadeler kullanırken, takımının hemen galibiyet golünü aramasını istedi.

        Başarılı teknik adam maç sonunda oynanan futboldan memnun olsa da galibiyeti kaçırdıkları için oldukça üzüntü yaşarken, oyuncularına ise iyi bir başlangıç yaptıklarını, özveri ve disiplinle çok daha iyi yere geleceklerini ifade etti. Tüm takımı tebrik eden Aykut Kocaman’a bazı oyuncular ise bu puanın kendisine armağan olduğunu söylemesiyle duygusal anlar da yaşadı.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa