Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa İntihar ihbarından cinayet soruşturmasına | SON DAKİKA HABERLERİ | Son dakika haberleri
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        İstanbul'da olay, dün saat 04.00 sıralarında Şişli Pangaltı semti Bozkurt Mahallesi’nde meydana geldi. Habertürk muhabiri Mustafa Şekeroğlu’nun haberine göre gece saatlerinde cadde üzerinde bulunan bir kıraathaneye giden 22 yaşındaki Ahmet Karadaş, burada oturup oyun oynamaya başladı.

        POLİSE İNTİHAR İHBARI YAPILDI

        Bir süre sonra, kıraathanede silahla vurulma olayı yaşandı. Yaşanan bu olay polise, intihar ihbarı olarak bildirildi. İntihar ihbarı üzerine polis ekipleri olay yerine hızla gitti.

        HAYATINI KAYBETTİ

        Olay yerine giden polis ekipleri, intihar ettiği iddia edilen Ahmet Karadaş’ı kanlar içinde buldu. Sağlık ekiplerinin müdahalesi sonrası hastaneye kaldırılan genç, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

        İNTİHAR OLAYI CİNAYET SORUŞTURMASINA DÖNÜŞTÜ

        Olayı şüpheli bulan Cinayet Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Verilen ilk bilgilerde, Ahmet Karadaş’ın kendisini başından vurup intihar ettiği söylendi. Ancak yapılan incelemede Ahmet Karadaş’ın hem elinden hem de göğsünden aldığı kurşun yaraları ile öldüğü ortaya çıktı. İntihar olayı cinayet soruşturmasına dönüştü.

        2 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

        Olayla ilgili 7 kişinin ifadesine başvuruldu. Alınan ifadelerinin ardından 5 kişi serbest kaldı. Olayla ilgili Ahmet Karadaş’ın kuzeni C.K. ile bir arkadaşı şüpheli olarak gözaltına alındı. Karadaş’ın tek kurşunla önce elinden, ardından elinden seken kurşunun göğsüne isabet etme ihtimali üzerinde de duruluyor.

        ŞÜPHELİLERDEN EL SVAPLARI ALINDI

        Karadaş’ın kuzeni ve arkadaşı şüpheli olarak gözaltındayken, 2 zanlının el swapları da incelemeye alındı. El svapları ve adli tıp kurumunda yapılacak otopsi raporu olayın seyrini değiştirecek.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa