Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos İlk kez Babalar Günü kutlayacak ünlüler
        • 1

          Haziran ayının üçüncü pazarında kutlanan ‘Babalar Günü’nün heyecanı tüm babaları sarmış durumda. Sanat dünyasından başta Özcan Deniz, Berkay, Kenan Ece, Ozan Çolakoğlu ve Bülent Şakrak olmak üzere çok sayıda ünlü isim son birkaç yıl içerisinde çocuklarını kucaklarına aldı. HT Magazin'den Serkan Öztürk'ün haberine göre, babalık duygusunu tadan ünlü babalar ve çocuklarını sizin için derledik.

        • 2

          ÖZCAN DENİZ: EN GÜZEL HEDİYEM

          Geçtiğimiz mart ayında Feyza Aktan ile hayatını birleştiren Özcan Deniz, nisan ayında baba oldu. 46 yaşında babalık duygusunu tadan ünlü oyuncu oğluna karşı duygularını, “Seninle her göz göze gelip, cennet kokun ciğerlerimi doldurduğunda dilimden hep şükürler dökülüyor. En güzel hediyemsin” diyerek dile getirmişti.

        • 3

          BERKAY: EN ŞANSLI ADAMIM

          Ünlü popçu Berkay da babalık duygusunu ilk kez tadanlardan. Özlem Ada Şahin ile evliliğinden olan Arya adını verdiği kızını geç- tiğimiz temmuz ayında kucağına aldı. Berkay mutluluğunu, “Onun büyüklüğünü tarif edemiyorum. Karıma duyduğum aşk başka, kızıma duyduğum aşk başka. Kızım için her şeyi yaparım. Dünyanın en mutlu ve en şanslı adamıyım” sözleriyle anlatıyor.

        • 4

          BÜLENT ŞAKRAK: ÇOK GÜZEL BİR AİLE OLDUK

          Sanat dünyasının parmakla gösterilen çiftlerinden Bülent Şakrak-Ceyda Düvenci ikilisi geçtiğimiz temmuz ayında Okan Ali adını verdikleri oğullarını kucağına aldı.

        • 5

          İlk kez oğluyla birlikte Babalar Günü heyecanı yaşayacak olan Şakrak her fırsatta, “Bugünümüze şükürler olsun. Güzel bir aile olduk” sözleriyle mutluluğunu dile getiriyor.

        • 6

          ZAMAN OĞLUYLA AKIYOR

          KENAN ECE

          Kendisi gibi oyuncu olan Canan Ergüder ile geçtiğimiz ekim ayında sürpriz bir şekilde İzmir’de evlenen Kenan Ece, geçtiğimiz ay Demir adını verdikleri oğlunu kucağına aldı. Şu sıralar inzivaya çekilen çiçeği burnunda baba, vaktinin büyük kısmını oğluyla geçirmeyi tercih ediyor.

        • 7

          BURAK SAĞYAŞAR: CANIMIZA CAN KATTI

          Hatice Şendil ile evli olan oyuncu-yapımcı Burak Sağyaşar da geçtiğimiz yıl babalık sevincini tadan ünlü isimlerden. Oğullarına Can adını veren ikiliden Burak Sağyaşar bir röportajında “Oğlumuz canımıza can kattı” demişti.

        • 8

          TİMUR ACAR: TARİFİ YOK GERÇEKTEN

          ‘Çakallarla Dans’ filmi serilerinden tanıdığı- mız Timur Acar, geçtiğimiz ağustos ayında baba oldu. Eda Özerkan ile mutlu evliliğinden Eliz adını verdikleri kızını kucağına alan Acar, “Hem Eda’yı hem de Eliz’i yan yana görmek mükemmel bir duygu. Tarif etmekte zorlanıyorum. Tarifi yok gerçekten” sözleriyle mutluluğunu özetliyor.

        • 9

          54'LÜK BABA

          MESUT AKUSTA

          Geçtiğimiz yaz Şafak Özbir ile dünya evine giren oyuncu Mesut Akusta 54 yaşında baba oldu. Ünlü dizi oyuncusu Akusta, 2016 yılında evlenmişti. Babalık duygusunu ilk kez tadan Akusta, kızlarına Berfin adını vermişti.

        • 10

          OZAN'IN PRENSİ

          OZAN ÇOLAKOĞLU

          Ülkemizin en ünlü aranjörlerinden Ozan Çolakoğlu, Gülşen ile evliliğinden dünyaya gelen Azur Benan ile babalık sevincini tattı. Çolakoğlu oğluna ‘Prensim’ diye hitap ediyor.

        • 11

          HAKAN ÖZOĞUZ: KELİMELER YETERSİZ

          Ünlü rock grubu Athena’nın gitaristi Hakan Özoğuz, geçtiğimiz şubat ayında Berlin’de gerçekleşen doğum sonrası Mika adını verdiği oğlunu kucağına aldı. Özoğuz duygularını, “Kelimeler tarifsiz ve yetersiz. Birkaç dakika kucağınıza aldığımızda bile kolumuz ağrırken onu aylarca karınlarında taşıyan annelerin hakkı ödenir mi?” cümleleriyle ifade etti.

        • 12

          SUNUCU BABA

          ALP KIRŞAN

          Alp Kırşan, Efe adını verdiği oğlunu yakın bir zamanda kucağına almıştı. İstanbul yoğunlu- ğundan kaçan ünlü sunucu, ailesiyle Bodrum’da yaşıyor.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa