Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin İbrahim Büyükak 'Karakuzu' olmak istiyor

        Kahkaha dolu programda Yasemin Şefik’in “Şu an en çok paylaşılan bölümlerden biri Dilber Ay’ın sahnesini çekmeyecekmişsiniz.” sorusu üzerine İbrahim Büyükak; Bak bunu kimse bilmez. Hiçbir yerde de konuşmadık. Gerçekten bir sahnemiz çok uzayınca. Gün kaybedebiliriz dedik. Necati Akpınar’ı aradık. Dışardan en sağlıklı gözümüzdür Necati abi. Anlattık böyle böyle diye... O da manyak mısınız? Çekin kurguda bakarız... dedi. Biz o an görememiştik halimizden. Dilber ablamız öyle bir performans çıkardı ki şu anda fenomen olmuş durumda.”

        OĞUZHAN KOÇ “BENİM BİR HUYUM VAR: PARAYI ALIYORUM!”

        Küçük esnaf filminde rolü olmayan ancak film için şarkı yapan Oğuzhan Koç; “Benim bir huyum var. Paramı alıyorum. İstedi ben de iban gönderdim.” Esprisini yapan Koç; “Biz her ne yapıyorsak her şekilde birbirimize destek oluyoruz.” dedi.

        ARAS BULUT VURULUR ÖLÜR BEN DE ÖYLE VURULURUM!

        Yasemin Şefik’in “İzlediğiniz hangi dizide oynamak isterdin?” sorusuyla heyecanlı bir cevap veren İbrahim Büyükak; “Benden süper karakuzu olur. Siyah beremde var. Beni kara kuzulara verin. Bir bölüm Çukur’a gireyim.. Hoş girsem diziye Aras Bulut vurulur ölür. Ben de o zaman ölürüm.” dedi.

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa