Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Bir inşaat şirketinde asistan olan Güneş Özkaya ile işletmeci İlker Çamur, 3 yıl önce tatilde tanıştı. Seyahat edip çadır kampı yapmayı seven ikili, arkadaşlıkları ilerleyince gelecek planları yaptı.

Çiftin hayatı, bir sağlık kontrolüyle değişti. 9 Haziran doğumlu Özkaya, geçen yıl kendisine doğum günü hediyesi olarak check-up paketi satın aldı, Çamur'un da yaptırmasını istedi. Çift birlikte sağlık kontrolünden geçti. Herhangi bir şikayeti olmayan İlker Çamur'un kan değerleri kötü çıktı. Gittikleri özel tıp merkezindeki doktor, kan kanseri şüphesiyle Çamur'u hematoloğa yönlendirdi.

İki ayrı özel hastanede tedavi gören Çamur geçen eylülde, Ege Üniversitesi Hastanesi'ne başvurdu. Hematoloji Uzmanı Prof. Dr. Fahri Şahin tarafından tedaviye alınan Çamur, tetkiklerinde kan kanseri ve 4'üncü evre lenfoma olduğunu öğrendi. Kemoterapi almaya başlayan Çamur, aralık ayında da Covid-19'a yakalandı. Çiğli Eğitim Araştırma Hastanesi'nde 25 gün yatan ve ölümden döndüğü belirtilen Çamur, tedavisini Ege Üniversitesi Hastanesi'nde sürdürdü.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ