Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Ankara'da yaşayan Erzurumlular yoğun kar yağışını davul zurna ile kutladı. Etimesgut'taki Süvari Mahallesi'nde yoğun kar yağışını kutlamak için bir etkinlik düzenlendi.

Read more!
DİYARBAKIR - ŞANLIURFA KARA YOLU KAPANDI

DHA'nın haberine göre, Şanlıurfa kara yolu yoğun kar yağışı nedeniyle kapandı. Sabah saatlerinden itibaren etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşandı.

Karayolları ekiplerinin yaklaşık 2,5 saat süren çalışmasının ardından araçlar kaldırıldı, yol yeniden ulaşıma açıldı.

İZMİR'E DON UYARISI

Meteorooji 2'nci Bölge Müdürlüğü, İzmir'in iç ve yüksek kesimlerinde, yarın sabah saatlerinden itibaren kuvvetli kar yağışıyla beraber buzlanma, don ve kuvvetli rüzgar beklendiğini belirterek, vatandaşlardan dikkatli ve tedbirli olunmasını istedi.

Açıklamada, "Yapılan son değerlendirmelere göre; 05 Şubat Pazar günü sabah saatlerinden itibaren İzmir'in iç ve yüksek kesimlerinde (300 metre ve yukarısı) kuvvetli kar yağışı (5-20 cm) beklendiğinden ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don, kuvvetli rüzgarla birlikte tipi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi.

EKİPLER ARAÇLARI YOLDAN KALDIRIYOR

Siverek'e 20 kilometre uzaklıkta kar nedeniyle meydana gelen ve bir aracın ters dönmesi sonucu yaşanan kaza nedeniyle çalışma yapıldığı öğrenildi. Ekiplerin buradaki araçları kaldırmaya çalıştığı bildirildi. Tipiyle birlikte bölgede göz gözü görmediği, 15 saat boyunca kar yağışının olacağı daha önce açıklanmıştı.

Read more!
Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ