Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Devlet Bahçeli basın toplantısı düzenledi Bahçeli'den Başbakan Erdoğan'a eleştiri

        HABERTÜRK.COM

        Gündeme dair değerlendirmelerde bulunanBahçeli, "Erdoğan PKK’nın kostüm değiştirmiş, maske takmış, karakter nakli yapmış bir yüzüdür. Erdoğan Kandil süsü, İmralı limanıdır. Bizim için Erdoğan eşittir Öcalan’dır. Erdoğan PKK’nın, IŞİD’in, Ermenistan’ın şark meselesinin, Haçlı hesaplarının adamıdır." dedi.

        İşte Bahçeli'nin konuşmasından önemli satır başları;

        GAZZE’DEKİ KATLİAM

        Gazze’de insanlık suçu işlenmektedir. Gazze’de taş üstünde taş kalmamıştır. Erdoğan Filistin davasına zarar vermektedir. İsrail kan akıtmaya, can yakmaya, vahşet sergilemeye devam etmektedir. Aday Erdoğan İsrail’e yüklenip Mavi Marmara’yı diline dolarken bir yandan İsrail ile ticari ilişkileri güçlendirmiştir.

        Netanyahu ile Erdoğan arasında fark yoktur. İsrail Erdoğan’ın geçim kapısıdır. Kara paraya tenezzül edecek kadar küçülen Erdoğan’dır. Aday Erdoğan israftır, karanlıktır, gerilimidir, ihanettir, iftiradır sevimsizliktir, sevimsizliktir. Türkiye düşmanlarının köksüz, misyonsuz ortakçısıdır. Erdoğan Filistin davası önündeki engeldir. Allah için bu adam hangi yaraya merhem olmuş, hangi acıya çare üretmiştir? Erdoğan konuştukça batmaktadır.

        “ESKİ ERDOĞAN’IN YENİ TÜRKİYE MASKARALIĞININ ÖN ÇALIŞMASIDIR”

        Erdoğan kutsallarımızı incitmektedir. Biz günlerdir Erdoğan’ın aynı nakaratlarını dinledik. Erdoğan partimizi CHP’ye vagonlukla suçlamıştır. Erdoğan PKK’nın iktidardaki adamı olduğunu gizleyemeyecektir. Erdoğan milli devletin izlerini silmektedir. Aday Erdoğan’ın rüşvetçileri suçüstü basan 100’ü aşkın polis memurun sahurda gözaltına alması hırsızlığın üzerini kapatmasından başka bir şey değildir. Türk askerinden sonra Türk polisi de AKP komplosuna teslim edilmiştir.Bu eski Erdoğan’ın yeni Türkiye maskaralığının ön çalışmasıdır.

        “BİZİM İÇİN ERDOĞAN EŞİTTİR ÖCALAN”

        Erdoğan’ın yeni Türkiye’si hüsran, kayıp ve yenilgidir. Son grup toplantısında helallilik isteyen Erdoğan’a şehitlerimiz hakkını haram etmektedir. Erdoğan PKK’nın kostüm değiştirmiş, maske takmış, karakter nakli yapmış bir yüzüdür. Erdoğan Kandil süsü, İmralı limanıdır. Bizim için Erdoğan eşittir Öcalan’dır. Erdoğan PKK’nın, IŞİD’in, Ermenistan’ın şark meselesinin, Haçlı hesaplarının adamıdır. Erdoğan bizim meydanlarda ortada olmadığımızı, sokağa çıkamadığımızı ahlaksızca iddia etmiştir. Adam olmayan adaya söylüyorum senin baktığın yerde elbette biz olmayız.;

        "SAYIN FETULLAH GÜLEN BEY, TÜRKİYE'YE GELİNİZ"

        Bahçeli, bir basın mensubunun emniyette yapılan 'paralel' operasyonuna ilişkin sorusuna şöyle yanıt verdi; "Sayın Recep Tayyip Erdoğan, giderayak bu operasyonlara hızlı bir şekilde devam etmelidir. Bu devam sonucunda operasyonlar dolanıp dolaşıp kendisinde düğümlenecektir. Özellikle Pensilvanya'ya buradan sesleniyorum; Sayın Fetullah Gülen bey, Türkiye'ye geliniz. 12 yıllık AKP iktidarının 10 yılını yüzleşeceğinizi ifade ediniz. Her şeyi karşılıklı görüşelim, açıklayalım, bakalım ben geldiğimde sen nereye kaçacaksın diye sorması lazım" dedi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa