Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Antalya’da önceki akşam etkili olan sağanak yağış sırasında sele kapılan otomobilde kaybolan 3.5 yaşındaki Emina Irmak Reyhaniye’yi arama çalışmaları sabah helikopter destekli olarak yeniden başladı.

        GAZETE HABERTÜRK

        Antalya’da önceki akşam etkili olan sağanak yağış sırasında sele kapılan otomobilde kaybolan 3.5 yaşındaki Emina Irmak Reyhaniye’yi arama çalışmaları sabah helikopter destekli olarak yeniden başladı. Sele kapılan otomobilden eşi ve oğluyla kurtulan, ancak kızı kaybolan turizmci Sinan Reyhaniye, yaşadığı korku dolu dakikaları tedavi gördüğü hastanede anlattı.

        SELDE CAN PAZARI

        Çocuklarıyla tatil için Hatay’daki yakınlarının yanına gönderdiği eşi Filiz Reyhaniye’nin 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle sürpriz yapmak için Antalya’ya erken döndüğünü söyleyen Sinan Reyhaniye, onları geldikleri otobüsten havalimanı yolunda şirkete ait otomobille aldığını ifade etti. Konyaaltı İlçesi Liman Mahallesi’ndeki evlerine saat 19.45’te yaklaştığını anlatan Reyhaniye, seldeki can pazarını şöyle anlattı: “Oturduğum siteye yaklaştım, ana yoldan içeriye girdim. Önümde bir araba vardı. Bir anda ışığı kesildi, göremez oldum. O sırada benim araba dönmeye başladı, toparlayamadım. Nehir yatağına sürükleniyorduk, kontak kapandı. Kapıyı açmaya çalıştım, açılmadı. Çocukları çıkarmak için arka kapıya yöneldim, onu da açamadım. Arka camı kırmak istedim, olmadı. Cep telefonuyla yardım istedim. Sonra otomobil tamamen suya gömüldükten sonra arka sol kapı açıldı. O kapıdan çıktım yukarıya, sonra geri daldım, hava aldıktan sonra oğlumu bulup çıkardım, kızıma ulaşamadım. Polisler çok kısa sürede geldi. Zaten eşimi de Yunus polislerden biri kıyıya çıkardı. Zaten kıyı diye bir şey yok. Öyle bir yer yok. Birini bir arkadaşa verdim. Öbürü de sağ olsun canı pahasına atladı, eşimi kurtardı. Sonra beni aldılar. Ama ne kadar çırpındıysak kızımı bulamadık.”

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa