Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kabir ziyareti

        Umut TÜTÜNCÜ / İSTANBUL

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ramazan Bayramı'nın arife günü babası Ahmet ve annesi Tenzile Erdoğan ile kayınpederi Cemal ve kayınvalidesi Hayriye Gülbaran'ın mezarlarını ziyaret etti. Erdoğan, mezarlık ziyaretinden sonra yapımı sürren Çamlıca Camisi inşaatında incelemelerde bulundu.

        Ramazan Bayramı'nı İstanbul'da girecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, arife gününde mezarlık ziyareti yaptı. Tarabya Köşkü'nden öğleden sonra çıkan Erdoğan, Karacaahmet Mezarlığı'na giderek, babası Ahmet ve annesi Tenzile Erdoğan ile kayınvalidesi Hayriye ve kayınpederi Cemal Gülbaran'ın kabirlerinde dua etti. Mezarlıktan çıkarken bazı vatandaşlarla sohbet eden Erdoğan, dışarıda kendisini bekleyen vatandaşları eliyle selamladı.

        Erdoğan, mezarlık çıkışında, kendisine seslenen kadınları yanına çağırarak bir süre sohbet etti. Mezarlık çıkışında bekleyen çiçekçi kadının seslenmesi üzerine, Erdoğan, korumalarına çiçek aldırttı. Erdoğan'ın Karacaahmet Mezarlığı'ndaki ziyareti, yaklaşık 40 dakika sürdü. Erdoğan'a mezarlık ziyaretinde doktoru Cevdet Erdöl de eşlik etti. Erdoğan, daha sonra, yapımı devam eden Çamlıca Camisi inşaatına giderek, çalışmaların son durumuyla ilgili bilgi aldı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa