Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Deniz Seki'nin sağlık durumuyla ilgili Adli Tıp Kurumu raporu savcılığa ulaştı. Raporda, Seki'nin cezaevi şartlarında kalmasının sağlığına engel bir durum teşkil etmediği belirtildi. Bu rapor üzerine de İnfaz Savcılığı, Seki'nin yaptığı infazın ertelenmesi talebini reddetti.

6 yıl 3 ay hapis cezası onanan şarkıcı Deniz Seki'nin "infazının ertelemesi talebi" Adli Tıp Kurumu'nun cezaevinde kalmasını engelleyen bir durumunun olmadığı yönündeki raporunun ardından İnfaz Savcılığı tarafından reddedildi.

Cezasının onanmasının ardından İnfaz Savcılığı Deniz Seki hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Seki bunun üzerine avukatı Naim Karakaya aracılığıyla İnfaz Savcılığı'na sağlık durumunu gerekçe göstererek infazının ertelenmesi talebinde bulundu. Deniz Seki talep dilekçesinde özel bir hastaneden alınmış raporunu da savcılığa sundu. Savcılık ise raporu Adli Tıp Kurumu'na göndererek hastalığının cezaevinde kalmasına engel teşkil edip etmeyeceğine dair rapor verilmesini istedi. Adli Tıp Kurumu tarafından yapılan rapor savcılığa ulaştı. Raporda, Seki'nin cezaevi şartlarında kalmasının sağlığı yönünden engel bir durum teşkil etmediği belirtildi. Bu rapor üzerine de İnfaz Savcılığı, Seki'nin yaptığı infazın ertelenmesi talebini reddetti.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ