Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, "Türkiye'nin gemisi sığ sularda değil, dalgalı sularda gitmesi lazım. Ortada şişko kediler var ve onlar ciğerin büyük parçasını kapıyorlar." dedi.

Kocaeli'nin Kartepe İlçesi'nde bulunan bir restaurantta siyasi parti, sivil toplum örgüt temsilcileri ve vatandaşlarla birlikte orucunu açan İhsanoğlu Türkiye'nin bugün bir dönüm noktasında olduğunu söyledi.

"ORTADA ŞİŞKO KEDİLER VAR"

"Türkiye ya demokrasi yoluna devam edecek yurt dışında itibarını kazanacak. Ya da Türkiye daha sıkıntılı günlere devam edecek. Bu sıkıntılar Çankaya'da öfkeyle sorun çözmek değil sorun yaratmak tavrıyla devam edebilir. Türkiye bu seçimde hayati bir kararla karşı karşıyadır. Ben bir partinin adayı değilim. Bugün 9 parti desteğini ilan etti. Türkiye'de bir iki parti kaldı ve onlar da desteklerini ilan edecekler. Bu seçim çok farklı bir seçim. Bu milletvekili, belediye reisliği seçimi değil. Bu Türk gemisinin kaptanını seçiyorsunuz. Öyle bir kaptan olmalı ki hem bu gemiyi çok iyi tanıyacak hem de suları tanıyacak. Türkiye'nin gemisi sığ sularda değil dalgalı sularda gitmesi lazım. Ortada şişko kediler var ve onlar ciğerin büyük parçasını kapıyorlar. Bu gelir dağılımındaki adaletsizliği gidermek hepimizin görevidir" diye konuştu.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ