Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Diyarbakır'da hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi nedeniyle, hamile kadınlar, kalp-damar hastalıkları, beyin-damar hastalıkları, kronik solunum sistemi hastalıkları, karaciğer, böbrek, şeker ve kanser hastaları ile yüzde 40 ve üzeri engelli raporu olan kamu çalışanları 5 Temmuz Çarşamba günü de izinli sayılacak.

Habertürk Haber Merkezi'nden Mehmet Kayahan'ın haberine göre, hava sıcaklarının mevsim normallerinin üzerinden seyrettiği Diyarbakır'da, 5 Temmuz Çarşamba günü de yüksek olması bekleniyor. Çöl sıcaklarının yaşandığı Diyarbakır'da, kamu kurumlarında çalışan, hamile kadınlar, kalp-damar hastalıkları, beyin-damar hastalıkları, kronik solunum sistemi hastalıkları, karaciğer, böbrek, şeker ve kanser hastaları ile yüzde 40 ve üzeri engelli raporu olanlar bir gün idari izin verilmişti. Hava sıcaklığının yüksek olması nedeniyle 5 Temmuz Çarşamba Günü'de idari izin verildi.

VALİLİK: SICAKLARIN ARTMASI BEKLENİYOR

Diyarbakır Valiliği, hava sıcaklıklarının artması nedeniyle, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan, hamile bayanlar, rapor ile tevsik edilmek şartıyla şeker, kalp-damar, beyin-damar, kronik solunum sistemi hastalıkları, karaciğer, böbrek ve kanser hastalıkları olanlar ile yüzde 40 ve üzeri engelli raporu bulunanların 05 Temmuz 2017 tarihinde de idari izinli sayılacağını duyurdu.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ