Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara'dan başlattığı 'Adalet Yürüyüşü'nün 18'inci gününde Kocaeli'de bulunan Kartepe yokuşunu dün çıkarken düşerek yaralanan Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, düştüğü sırada yanındaki bir kişinin elini başının altına koyduğunu anlattı.

DAHA ÖNCE KALP KRİZİ GEÇİRMİŞ

DHA'nın haberine göre; Daha önce kalp krizi geçirdiği belirtilen ve pazar günü Kılıçdaroğlu ile birlikte yürüyünce tansiyonu düşen Bingöl, yere düştü. El ve dizinden yaralanarak hastaneye kaldırılan Bingöl, bugün çok sayıda politikacı tarafından ziyaret edildi. Bingöl, kendisini ziyaret eden ve doktorlardan sağlık durumu hakkında bilgi alan aynı zamanda doktor olan Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli'ye düşme anını anlattı.

"3 KİLOMETRE KADAR YÜRÜDÜM, GÖZÜM KARARMAYA BAŞLADI"

Bingöl, arkadaşları ile şakalaştığını daha sonra yürüyüşe geçtiğini belirtirken şöyle dedi;

"3 kilometre kadar yürüdüm, gözüm kararmaya başladı. Hafif biraz sendeledim. Demir bariyerlere tutundum. Su şişesi vardı, açıp başıma dökeyim dedim. Açamadım, beceremedim. Çıktım. Bir taş vardı, gidip 'Üzerine oturayım' dedim, ambulans çağırsınlar. Yürüdüm, düştüm elimi destek yapayım derken o sırada yanımda kim varsa fark edemedim elini başımın altına koydu. Düşerken başım bariyere değil de taşa değdi. Dizim parçalanmıştı."

TABURCU EDİLDİ

Kardiyologlar tarafından yapılan tetkikler sonrasında Bingöl'ün taburcu olmasına karar verildiğini ancak istirahat etmesi gerektiğini ifade eden Doç. Dr. Soner Şahin, "Kardiyolog hekimimiz yürüyüşe devam etmesine izin vermedi. İstirahat edecek. Efor sarf etmeyecek. Şu anda tüm sağlık değerleri normal." diye konuştu.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ