Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, oyunu kullandı
Fatih Gelenbevi Anadolu Lisesi'nde oyunu kullanan Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, "Yarın sabahtan itibaren Türkiye, yeni bir Türkiye olacak. Bu referandumun sonuçlarına göre, Türkiye inşallah çok daha hızlı bir şekilde yoluna devam edecektir" dedi
ABONE OLBaşbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, "Artık 'evet', 'hayır' diyenler, söyleyeceklerini söylediler. Bugün söz de karar da milletindir. Milletimiz için bu sonuçların uğurlu, bereketli olmasını temenni ediyoruz. Sandıktan hangi sonuç çıkarsa başımız, gözümüz üstünedir." dedi.
Kurtulmuş, anayasa değişikliğine ilişkin halk oylaması kapsamında oyunu kullanmak üzere, eşi Sevgi Kurtulmuş ile Fatih Gelenbevi Anadolu Lisesine geldi.
Referandum sonuçları Haberturk.com farkıyla izlenir!Kurtulmuş, 1238 numaralı sandıkta oyunu kullandıktan sonra, görevlilerle kısa süre sohbet ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi.
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ