Ulaştırma Bakanı Yardımcısı: Pilotlara ihtiyacımız var
Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek "Türkiye'de pilot sayımız yeterli değil. Uçaklarımızın hareket edebilmesi için pilotlara ihtiyacımız var" dedi
ABONE OLUlaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek, "Biz şu anda 4 binin üzerinde yabancı pilot çalıştırıyoruz. Türkiye’de pilot sayımız yeterli değil. Uçaklarımızın hareket edebilmesi için pilotlara ihtiyacımız var." dedi.
Bolu'nun Gerede ilçesinde, Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Gerede Uygulamalı Bilimler Yüksekokulunun açılışına katılan Coşkunyürek, Türkiye'nin son 14 yılda hedefler koymuş bir ülke konumunda olduğuna değinerek, ülkeyi ileriye taşıyacak 2023, 2053 ve 2071 gibi hedefler bulunduğunu söyledi.
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ