Şehit Yavuz Mete son yolculuğuna uğurlandı
Hakkari'nin Çukurca İlçesi'nde 3 Eylül günü PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan ve tedavi gördüğü Ankara GATA'da dün şehit olan 26 yaşındaki Uzman çavuş Yavuz Mete, Bursa'da toprağa verildi
ABONE OLHakkari'nin Çukurca İlçesi'nde 3 Eylül günü PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan ve tedavi gördüğü Ankara GATA'da dün şehit olan 26 yaşındaki Uzman çavuş Yavuz Mete, Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde gözyaşları arasında toprağa verildi.
13 yaşındaki Selin Buyruk'un bayrağa astığı şehitlerle ilgili duygusal notu okuyanlar gözyaşlarını tutamadı. Aslen Samsunlu olan ancak ailesi uzun yıllardır İnegöl'de yaşayan şehit uzman çavuş Yavuz Mete'nin cenazesi dün gece getirildi.
Bu gün öğle saatlerinde düzenlenen törende şehit uzman çavuş Yavuz Mete'nin bayrağa sarılı tabutu ‘helallik' alınmak üzere Mesudiye Mahallesi Bilgehan Sokak'taki evinin önüne getirildi.