Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, "Türkiye, dünyanın dört bir tarafındaki gönül coğrafyamızın gönül tellerine vurabilecek gücü kendinde buluyorsa bu Türkiye'nin siyasi ve iktisadi istikrarı sayesindedir" dedi.

AK Parti Manisa teşkilatıyla Saruhan Otel'de bir araya gelen Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, burada yaptığı konuşmada, iki gündür Balkanlar'da olduğunu, burada çok güzel açılışlar yaptıklarını bildirdi.

Kurtulmuş, bütün gezilerde "Türkiye'nin güçlü olması gerektiğini" gördüklerini, Türkiye'nin güçlü olmasının sadece ekonomik olarak dünyada 10 büyük ekonomiden biri hedefine ulaşması, köprülerin, yolların, fabrikaların yapılmasından ibaret olmadığını vurguladı. Kurtulmuş, "Tabi ki bunlar yapılacaktır ama Türkiye'nin güçlü olması, siyaseten ve ekonomik olarak güçlü olması sadece Türkiye'nin, sadece 78 milyonun geleceğiyle ilgili mesele değildir. Dünyanın dört bir tarafında gözünü dikmiş Türkiye'ye bakan, Türkiye'nin dostluk elini görmek isteyen, Türkiye'nin kuvvetli nefesini arkasında hissetmek isteyen çok geniş kitlelerin olduğunu hepiniz biliyorsunuz." diye konuştu.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ