Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, "Partimize yönelik gizli gündemi bulunan bazı mihrakların, fırsat bulursa hareketimizi bir yapılanmanın siyasi kuklası yapma niyeti, değilse kurulacak başka bir partide bu gündemi hayata geçirme isteği tarafımızca bilinmektedir" değerlendirmesinde bulundu.

Büyükataman, MHP'deki olağanüstü kurultay tartışmalarına ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, son günlerde ülkücü harekete yönelik saldırıların "moda" haline geldiğini belirtti.

1 Kasım Milletvekili Genel Seçimi sonrası bazı çevrelerin, belli değerlendirmeler yapılmadan, kapsamlı çalışmalar neticelenmeden, "yangından mal kaçırırcasına ve büyük bir telaşla" MHP'de olağanüstü kongre yapma çabalarına girdiğini vurgulayan Büyükataman, MHP ile hiç alakası olmayan yazarların, gazetelerin ve televizyonların bu çabalara fazlasıyla yer ayırdığını savundu.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ