Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Hava sıcaklığının batı kesimlerde 2 ila 5 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı bildirildi.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ

EĞİTİME 1 GÜN ARA VERİLDİ

Antalya'nın Demre ve Kaş ilçelerinde şiddetli yağış beklentisi nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi.

Antalya merkez ve ilçelerinde sabah saatlerinden itibaren başlayan yağış etkisini sürdürüyor. Meteoroloji Bölge Müdürlüğü'nün yağışın şiddetini artıracağına yönelik tahminlerinin ardından Demre ve Kaş ilçelerinde okullar tatil edildi. Demre ve Kaş'ta kaymakamlıkların kararıyla eğitime 1 gün ara verildiği açıklandı.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; Marmara'nın doğusu, Ege, Batı Akdeniz, Balıkesir, Adana, Mersin, Zonguldak ve Düzce çevrelerinde kuvvetli, Muğla ve Antalya çevreleri ile Burdur'un güney ilçelerinde çok kuvvetli ve yer yer aşırı olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ani sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli tedbirli olunması gerekmektedir.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın; Marmara'nın kuzey ve batısı, Kuzey Ege kıyıları, Batı Karadeniz'in batı kıyıları, Çeşme çevreleri ile Aydın'ın kıyı kesiminde kuvvetli olarak (30-60 km/saat), Antalya Körfezi'nde yer yer kısa süreli fırtına şeklinde (40-70 km/saat) esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli tedbirli olunması gerekmektedir.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ