Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet
Haberler Yerel Haberler Giresun Haberleri

Bulancak Belediyesi sokak hayvanlarına sahip çıkıyor

GİRESUN (İHA) - Kış mevsiminde havaların soğuması üzerine Bulancak Belediyesi ekipleri harekete geçerek sokak hayvanlarına, hayvan barınağında sıcak ortam ve yiyecek sağlıyor.

Belediye tarafından yeniden inşa edilen ve kapasitesi yükseltilen modern hayvan barınağında, sokak köpekleri ve kediler için hazırlanan bölümlerde bakım, beslemeleri yapılıyor. Sokak hayvanlarının da şehrin bir parçası olduğunu belirten Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, "Sosyal ve çevreci belediyecilik anlayışı içerisinde, sahipsiz sokak hayvanlarının da şehrin bir parçası olduğu bilinciyle bu çalışmalara devam edeceğiz" dedi.

Hazreti Ömer'in "Dağlara buğdaylar serpin, müslüman ülkede kuşlar aç demesinler" sözünü hatırlatan Yakar, sözün hayvanların korunması konusunda asırlar önce topluma verdiği mesaja vurgusu yaptı.

(RY-ÖS-Y)

09.12.2016 13:40:49 TSI

NNNN

Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

Tüm Yerel Haberler
Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
Günün Önemli Manşetleri