Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu? 12 Ekim 2018 Gelinim Mutfakta'da kim elendi?

        Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta'da kim elendi? sorularının yanıtı, programın bugün yayımlanan bölümünde belli oldu. Rekabetin kızıştığı Gelinim Mutfakta'da bu hafta Ezgi, kaynanası Reyhan'ın tadımı sonrasında aldığı puan üzerine yemeğin kendisine ait olmadığını iddia etti. İşte Gelinim Mutfakta 12 Ekim 150. bölüm detayları...

        GELİNİM MUTFAKTA HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU? 12 EKİM

        Gelinim Mutfakta haftanın birincisi bugün yapılan yemeklerin ve kayınvalidelerin oylamalarının ardından belli oldu. Puanlar birbirine çok yakın olduğu için ilk önce haftanın birincisi açıklandı. Haftanın en yüksek puanını alarak birinci olan gelini 57 puanla Ezgi oldu. Ezgi 5 altın bileziğin sahibi oldu. Ezgi 25 altın bilezik alarak, rekor kırdı.

        REKLAM

        Ezgi'nin iddiası ve itirazı üzerine Fatih Ürek devreye giriyor!

        Ezgi, kaynanası Reyhan'ın tadımı sonrasında aldığı puan üzerine yemeğin kendisine ait olmadığını iddia etti. Bu durum üzerine Fatih Ürek devreye girerek Ezgi'nin iddiasına yanıt verdi ve soruna açıklık getirdi. Hafta finalinde ise, birinci ile ilgili önemli bir durum yaşandı!

        GELİNİM MUTFAKTA'DA KİM ELENECEK?

        Gelinim Mutfakta'da bu hafta yine en az puan alan gelin ve kayınvalide yarışmaya veda etti. 53 puan alan Yasemin haftanın en düşük puanını alarak yarışmaya veda eden yarışmacı oldu.

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa