Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gaziantep Üniversitesi; Yunanistan, İtalya ve İspanya’dan kurum ve kuruluşlar ile birlikte otizmli çocuklar ve aileleri için anlamlı bir proje başlattı. Proje kapsamında otizmli çocuğu olan ebeveynlerin streslerinin azaltılması, yaşam kalitelerinin arttırılması için bir eğitim modülünün hazırlanması ve ebeveynlere yönelik bir dizi eğitimlerin gerçekleştirilmesi amaçlanıyor.

        Gaziantep Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nin ortak olduğu ve Erasmus Plus Yetişkin Eğitimi kapsamında finanse edilen projede ayrıca bu alanda çalışan profesyoneller ve ebeveynler tarafından kullanılmak üzere ulusötesi dijital bir eğitim aracı da geliştirilecek. Proje kapsamında ortak ülkelerle yapılan ilk toplantı online olarak gerçekleştirildi. Toplantıya ortak ülkelerin proje ekipleri katılırken, proje faaliyetleri ve ortak ülkelerde gerçekleştirilecek yaygınlaştırma çalışmaları da değerlendirildi. Projeye Gaziantep Üniversitesi Gaziantep Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sevilay Şahin ile Avrupa Birliği Araştırmaları Merkezi Sorumlusu Öğr. Gör. Şehnaz Sakıcı katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa