Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gaziantep'te yaklaşık 300 motosikletli İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto etti.

        Gaziantep'te Kudüs Platformu tarafından düzenlenen programa katılan motosiklet sürücüleri 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'na toplandı.

        Burada akşam namazının kılınmasının ardından motosiklet sürücüleri, ellerinde bayraklarla tekbir getirerek Şahinbey Millet Camisi ve Külliyesi'ne kadar konvoy yaptı.

        Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, gazetecilere, Filistinlilerin sesini duyurmak için Türkiye'de birçok program düzenlendiğini söyledi.

        Dünyanın Filistinlilerin sesini duymadığını aktaran Tahmazoğlu, "Filistinli kardeşlerimize sahip çıkmak adına program düzenlendi. Farkındalık oluşturmak ve sürekli gündemde tutmak için düzenliyoruz. Gazze bizim açımızdan çok önemli. Biz Gazze Belediyesiyle kardeş belediyeyiz." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa