Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Erzurum'da, trafik ışıklarında karşılaştığı eski arkadaşı S.B'yi (23) çıkan kavgada 9 bıçak darbesiyle öldüren Y.Ç. (18), annesine küfrettiği gerekçesiyle cinayeti işlediğini öne sürerek, Amacım öldürmek değil, yaralamaktı dedi.

Olay, dün saat 19.30 sıralarında Yakutiye ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, Y.Ç., üniversite kavşağında, kırmızı ışıkta bekledikleri sırada Y.Ç.'nin daha önce kavga ettiği eski arkadaşı S.B., çalıştığı fırının servis aracıyla yanlarında durdu.

İddiaya göre, araçtan inen S.B., Y.Ç.'ye Ben seni buralarda görmeyeceğim demedim mi diyerek tekme ve yumrukla saldırdı. Kavga sonrası taraflar ayrılırken S.B'nin annesine küfrettiğini iddia eden Y.Ç., servis aracını takip etti. Y.Ç., selektör yaparak S.B.'nin kullandığı aracı durdurdu. Y.Ç. ve S.B., araçlarından inerek yeniden kavgaya tutuştu. Y.Ç., 'Sen daha akıllanmadın mı’ diyen S.B'ye cebinden çıkardığı kelebek diye tabir edilen bıçakla defalarca vurdu. Ağır yaralanan S.B., olay yerine gelen ambulansla kaldırıldığı Araştırma Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. S.B'nin aldığı 9 bıçak darbesiyle hayatını kaybettiği belirlendi.

Olay yerinden kaçan Y.Ç. ve yanındaki arkadaşı Y.D., Erzurum Emniyet Müdürlüğü Cinayet ve Gasp Büro Amirliği ekipleri tarafından olay yerine yakın bir noktada yakalandı. Emniyetteki işlemleri sonrası Y.Ç. ve arkadaşı Y.D. adliyeye çıkarıldı. Y.D. ve arkadaşı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ