Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Erkenci Kuş hangi gün, hangi kanalda yayınlanıyor?

        Demet Özdemir ile Can Yaman başrollerini paylaştığı Erkenci Kuş, geçtiğimiz hafta ilk bölümü ile ekranlardaki yerini aldı.Hikayesi ve oyuncu kadrosuyla büyük beğeni toplayan dizi ilk bölümüyle izleyiciden tam not almayı başardı.Heyecanlı ve sürükleyici hikayesi ile izleyiciyi etkisi altına alacak olan Erkenci Kuş ne zaman ve hangi kanalda yayınlanıyor? Oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor? Erkenci Kuş dizisine dair detaylar...

        ERKENCİ KUŞ KONUSU

        Çekimleri İstanbul'dadevam eden dizide, güzel oyuncu Demet Özdemir; üniversiteden mezun olduktan sonra iş bulamayınca bakkal dükkanı sahibi olan babasına yardım eden deli dolu, hayalperest Sanem karakterine hayat veriyor. Genç oyuncu Can Yaman ise dünyaca ünlü bir fotoğrafçı olan Can karakterini canlandırıyor.

        REKLAM

        Dizide; reklam ajansında işe başlamak zorunda kalan Sanem ve reklam ajansı sahibi olan babasının koltuğuna geçen Can'ın arasındaki engellerle dolu tutkulu aşk ele alınıyor.

        ERKENCİ KUŞ OYUNCULARI

        Yönetmenliğini Çağrı Bayrak’ın, senaristliğini ise Ayşe Kutlu’nun üstlendiği, Erkenci Kuş'un kadrosunda Demet Özdemir, Can Yaman, Özlem Tokaslan, Cihan Ercan, Öznur Serçeler, Berat Yenilmez, Birand Tunca, Sevcan Yaşar, Ali Yağcı, Tuğçe Kumral, Anıl Çelik, Sibel Şişman ve Tuan Tunalı gibi isimler yer alıyor.

        ERKENCİ KUŞ NE ZAMAN VE HANGİ KANALDA YAYINLANIYOR?

        Çağrı Bayrak’ın yönetmenliğini , Ayşe Kutlu’nun senaryosunu üstlendiği Erkenci Kuş her Salı saat 20:00’de Star Tv’de ekrana geliyor.

        ERKENCİ KUŞ İKİNCİ BÖLÜM FRAGMANI

        Haberi Hazırlayan: Gözde Ayvaz

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa