Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem En etkileyici günaydın mesajları 2018! Sevgiliye, eşe ve dosta en güzel günaydın mesajları gönderin!

        Güneş ışığının yer yüzüne indiği ilk anda "Günaydın mesajları" ile sevdiklerinizi mutlu etmek isteyebilirsiniz. Sizler için sevgiliye günaydın mesajları, arkadaşa günaydın mesajları, en güzel günaydın şiirleri ve komik günaydın mesajları hazırladık. Birbirinden farklı seçeneklere buradan ulaşabilirsiniz.

        "Mutlu bulutların güzel yağmurusun Sen... Cansuyum, dinlenmiş nefesim. Pembe rengim, saf benliğine aşığım Papatyam. Mutlu bir gün olsun ışıldayan çiğ tanem" Sevdiklerinize yollayabileceğiniz en güzel, etkileyici günaydın mesajlarını sizler için bir araya getirdik. Nasıl mı paylaşırsınız? Facebook, Twitter ve Instagram Whatsapp gibi sosyal ağlar aracılığıyla sevdiklerinize ulaştırabilirsiniz.

        REKLAM

        İşte en güzel günaydın mesajları, komik günaydın mesajlar ve sevgiliye günaydın mesajlarının olduğu sayfamız...

        SEVGİLİYE GÜNAYDIN MESAJLARI

        Canımdan çok sevdiğim bir tanecik sevgilim günaydın. Gözlerinin ta içine bakıp da sana şiirler okuyarak başlamak isterdim güne ve tüm günü kol kola geçirmek isterdim. Ama şimdi akşama kadar beklemek zorundayım seni görebilmek için. Seni çok seviyorum canım benim.

        Sen varsan geceler bile gündüz, sen yoksan gündüzler bile gece, günaydın ay ışığım.

        Bir bebeğin gözlerindeki masumluk kadar tatlı bir gün diliyorum aşkım, her günün bir önceki günden daha güzel geçsin. Günaydın bebeğim.

        Günün aydın olsun, dilerim ki yüreğine gülün gölgesi düşmesin ve sen yüzünde gülüşlerin en güzeli ile bak geleceğe, her güne senin aşkınla başlamak ve sevginle uyanmak çok güzel...

        REKLAM

        Seninle hayat rüya gibi, seninle her şey güzel seninle siyahın anlamı var seninle beyazın saflığı var seninle bugünün güneşi var günaydın her şeyim.

        Bir sabah gülüm bir sabah, gözlerini açtığında yeni güne, beni bulacaksın karşında. Seni gecenin karanlığından, sabahın ilk ışıklarına kadar izlediğimi anlayacaksın. Yüzünde anlamsız bir gülümseme belirecek ve bana sımsıkı sarılacaksın. Günaydın sevgilim seni çok özledim.

        Sen yokken hayat benim için sadece siyah ve beyazdı. Işıklarım sönük ve ruhum her daim karanlıktı. Sonra sen geldin ve gecem gündüze, karanlıklarım aydınlıklara, siyah ve beyazım gökkuşağına döndü. İyi ki geldin bana aşkım günün aydın olsun.

        Günaydınnnnn diye yazılır. Günüm, güneşim, yeniden başlangıcım, iyi ki uyandın, iyi ki bugün de benim hayatımdasın sevgilim diye okunur.

        Bugün de elimde ki güzelliklerin değerini anlayarak uyandım uykumdan. Benim hayatımda ki en büyük değer sensin her şeyim. Yeni günün sana yeni umutlar getirmesini diliyorum. Günaydın.

        REKLAM

        Güneş ışıklarına bile direniyor bakışların, fırtınaları bile korkutuyor gülüşün. Günün aydığını anlatıyor gözlerin bana ve ben seninle başlıyorum hayatın her anına. Günaydın can özüm

        RESİMLİ GÜNAYDIN MESAJLARI

        ARKADAŞA GÜNAYDIN MESAJLARI

        Allah’ım bu güne da uyandırdın beni, dostlarıma günaydın diyebildim, günümü aydın ettin, dostlarımın da gününü aydın et, herkese bana verdiğin gibi huzur dolu sabahlar nasip eyle. Günaydın dostum, sen de âmin deyiver bu...

        O kadar güzel bir gün olsun ki bugün, hiç bitmese dediğin ve bitmeye yakınken yarının özlemini çektiğin. İyi ki varsın arkadaşım. Günaydın.

        Sabahın ilk ışıklarıyla günün aydınlık, ruhun neşe ve mutlulukla dolsun, günaydın.

        ‘Ölümüne kankayız’ derken şaka yapmıyordum. Benimle dost olduysan mezara kadar beraber gidebilmeliyiz. Ne kadar zorlukla karşılaşırsak karşılaşalım, birlikte mücadele ettikçe hiçbir zaman yenilmeyeceğiz.

        REKLAM

        Pencereden dışarı bak ve güneşten yayılan enerjiyi hisset. Kötü dugulardan uzaklaş, yaşam en taze haliyle yeni bir gün sunuyor ve yaşanacak güzel bir gün seni bekliyor. Günaydın Dostum!

        Günaydın kanka, mutlu olduğun şeyleri yaptığın bir gün geçirmeni dilerim.

        En güzel çiçekler bahçende olsun, en sevdiğin insan yanında olsun, günaydın sevgili dostum.

        Günleriniz mutlu, hayalleriniz gerçek olsun. Gönlünüze huzur dolsun mutluluklar ömrünüzce, her şey gönlünüzce olsun. Günaydın.

        Gönlü sevgi dolu dostlara. Dostluğu dost gibi bilenlere. Güzelliği sevgi ile yoğuran insanlara. Gönül dolusu günaydınlar.

        Gününüz; bir ağacın gölgesindeki huzur, berrak sulardaki saflık, topraktaki bereket ve aldığınız nefesteki anlam kadar güzel olsun. Hayırlı sabahlar günaydın arkadaşlar.

        Haberi Hazırlayan: Mehmet Kılıç
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa