Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Bayrama özel kredi kampanyaları - İş-Yaşam Haberleri
        • 1

          DENİZBANK

        • 2

          Bankaların bayram kredisi yarışı hızlanırken Denizbank, faizi yüzde 1’in altına indirdi. Denizbank, 10 Temmuz’a kadar sürecek “Ramazan Paketi” kampanyası kapsamında bir adet otomatik fatura ödeme talimatı verilmesi halinde aylık yüzde 0.99’dan başlayan faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisi imkânı sunuyor. 55 bin TL’ye kadar kredi limiti, 36 aya varan vade ve 2 ay erteleme seçeneği bulunan kampanya kapsamında, kredi vadesi boyunca MobilDeniz’den sınırsız EFT ve havale gerçekleştirilebiliyor. Otomatik fatura ödeme talimatı kredi kartına bağlandığında da maksimum 45 TL olmak üzere fatura başına 15 TL kredi kartına bonus olarak yükleniyor.

        • 3

          Banka, esnaf ile küçük ve orta ölçekli işletmeler (KOBİ) için de ramazana özel yeni kredi kampanyasını hayata geçirdi. Ramazan Kredisi ile esnaf ve KOBİ’ler, yılda yaklaşık 3 bin TL tasarruf sağlayan Maksi KOBİ İşlem tarifesini alarak yüzde 1.45’ten başlayan faiz oranları ile 36 aya varan vadelerde 1 milyon 500 bin TL’ye kadar krediden faydalanabiliyor. Kampanyaya özel avantajlı dosya masrafı ve 3 aylık öteleme imkânı da bulunuyor.

        • 4

          Denizbank KOBİ Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Murat Kulaksız, konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Denizbank KOBİ Bankacılığı olarak, tüm sektörlerdeki esnaf ve KOBİ’lerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Zira ekonomimizin can damarı olarak konumlanan KOBİ’lerin güçlenmesine yönelik yapılan her türlü yatırımın Türkiye ekonomisinin geleceğine hizmet edeceğine inanıyoruz. Ağustos sonuna kadar sürecek kampanyamızda KOBİ’lerimiz önemli avantajlardan faydalanabilecekler” ifadesini kullandı.

        • 5

          Denizbank, çiftçilere özel kampanyası ile de traktör alımlarında yüzde 100 kredilendirme ile finansman imkanı sağladı. Üreticiler, haziran ayı süresince yüzde 1,27’den başlayan faiz oranı ve 7 yıla varan vade imkanı ile “Traktör Kredisi” kullanabiliyor.

        • 6

          AKBANK

        • 7

          Akbank, Ramazan Bayramı’na özel düzenlediği kampanyasıyla iki bayram arası ödemesi olmayan kredi kullandırıyor. Banka açıklamasına göre, müşterilerinin ihtiyaçlarına göre özel ürün ve hizmetler geliştiren Akbank, bayram için de özel bir kredi sunuyor. Akbank, müşterilerine bayrama özel yüzde 1.24 faiz oranlı kampanya ile iki bayram arası ödeme yapmama imkanı sağlıyor. Müşteriler, 30 Haziran’a kadar kredi kullandıklarında, nakit ihtiyaçlarını karşılayıp ödemelerine Kurban Bayramı sonrası başlıyor.

        • 8

          Açıklamada görüşlerine yer verilen Akbank Bireysel Bankacılık ve Ödeme Sistemlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Arif İsfendiyaroğlu, yaz mevsiminin, tatil giderleri ve bu mevsime denk gelen bayramlar nedeniyle müşterilerinin nakit ihtiyaçlarının yoğun olduğu bir dönem olduğuna dikkat çekti. İsfendiyaroğlu, “Akbank olarak tüketicilerin ihtiyaçlarına en uygun finansal çözümleri geliştirerek ihtiyaç duydukları her zaman müşterilerimizin yanında olmaya devam ediyoruz. Nakit ihtiyaçlarının yoğun olduğu bu dönemde 3 ay ertelemeli kampanya ile ödemelerini ertelemek isteyen müşterilerimizin hizmetindeyiz” dedi.

        • 9

          BANKPOZİTİF

        • 10

          BankPozitif, Ramazan Bayramı'na yönelik masrafsız, komisyonsuz ve sigorta ücretsiz internet üzerinden 1 dakikada kredi olanağı sağlıyor. BankPozitif'i tercih edenler, bankanın sürekli müşterisi olsun ya da olmasın kredi taleplerinin kesin sonucunu anında öğrenebilecek.

        • 11

          Bank Pozitif Ramazan Bayramı kredisinde yüzde 1,39’luk faiz oranları uygulanıyor. 3 bin TL’den başlayan bu kredilerinizi 50 bin TL’ye kadar alabiliyorsunuz. Ayrıca kredinizi ertelemeli taksitler halinde de ödeyebilirsiniz. 3 aydan başlayan vade oranları kredi imkanları dahilinde 36 aya kadar çıkabiliyor.

        • 12

          BURGAN BANK

        • 13

          Burgan Bank, günde 32 TL’den başlayan ve 3 ay erteleme imkanı sunan maksimum 24 ay’a kadar kullanılabilecek ‘Bayram Kredisi’ fırsatı sunuyor.

        • 14

          Burgan Bank, Ramazan Bayramı'na özel uygun faiz oranlarına sahip 20 bin TL’ye kadar kullanabilecek bayram kredisi kampanyası başlattı. Burgan Bank müşterileri, günde 32 TL’den başlayarak Bayram Kredisi’nin ilk ödemesine dilerse Eylül ayında yapabilecek.

        • 15

          FİNANSBANK

        • 16

          Finansbank bu bayramda 3 ay ertelemeli kredi kampanyası sunuyor. 7 bin 500 TL'lik bir kredide aylık ödemeler 297 TL'den başlıyor.

        • 17

          İhtiyaç kredisi faiz oranları müşteri özelinde değişiyor. Ayrıca Finansbank müşterileri internet ya da cep şubesinden kredi başvurusu yaptığında anında kullanılabilir.

        • 18

          GARANTİ BANKASI

        • 19

          Garanti Bankası, müşterilerinin Ramazan Bayramı öncesi artan ihtiyaçlarını kolayca karşılayabilmesi amacıyla, cazip faiz oranlarıyla Bayram Kredisi kampanyasını başlattı. Müşteriler kampanya kapsamında, ayda 450 TL taksitle 36 ay vadeli 12 bin TL’lik ihtiyaç kredisini, yüzde 1,44 faiz ve sadece 60 TL dosya masrafıyla kullanabiliyor.

        • 20

          Buna göre 10 bin TL'lik bir kredi çekildiğinde 36 ay vadelendirmede yüzde 1,49'luk faiz oranıyla aylık taksit 379,10 TL'ye denk gelirken, 12 bin TL'de bu yüzde 1,44'lük faiz oranında aylık taksit ödemesi 450,48 TL'ye denk geliyor. 15 bin TL'lik bir kredi çekiminde ise yüzde 1,43'lük faiz oranında aylık taksit 561,99 TL olarak hesaplanıyor.

        • 21

          ODEABANK

        • 22

          Odeabank'ın bayrama özel sunduğu kampanyada günde 4 TL'den başlayan taksitlerle gelir belgesiz anında kredi sahibi oluyorsunuz. 75 yaşına kadar tüm müşterilerin faydalandığı kredide kredi tahsis ücreti alınmıyor.

        • 23

          En uygun faiz oranı ve ödeme seçeneklerinin müşteri skorlamasıyla belirlendiği kampanya kapsamında 36 ay taksitlendirmede 3 bin TL'lik kredilerde aylık taksit tutarı 109 TL'den başlarken, 7 bin TL'lik kredilerde aylık taksit tutarı 255 TL'den başlangıç gösteriyor.

        • 24

          YAPI KREDİ

        • 25

          Yapı Kredi, ramazan süresince nakit ihtiyaçlarını bireysel ihtiyaç kredisi kullanarak karşılamak isteyen müşterilere kredi kampanyası sunuyor. Kampanyadan yararlanmak isteyen tüketiciler, günde 10 lira ödeyerek 36 ay vade ile 9 bin liralık Bireysel İhtiyaç Kredisi kullanabilecek.

        • 26

          10 Temmuz’a kadar sürecek Worldcard Ramazan Kampanyası kapsamında ise müşteriler tüm bireysel kredi kartları ve TLcard’ları ile yapacakları ilk 100 liralık alışveriş sonrası her 100 liralık harcamaya 10 lira, toplamda ise 50 lira Worldpuan kazanacak. Kampanyaya Yapı Kredi Cüzdan uygulamasıyla katılanlar, altıncı 100 liralık alışverişlerine ek olarak 10 lira Worldpuan ile toplamda 60 lira Worldpuan kazanacak.

        • 27

          Yapı Kredi Bireysel Bankacılık ve Kartlı Ödeme Sistemleri Grup Direktörü Serkan Ülgen “Müşteri odaklı bankacılık anlayışımız doğrultusunda bu ramazanda da müşterilerimizin tüm ihtiyaçlarını karşılamaya odaklanıyoruz. Worldcard kampanyası ve bireysel ihtiyaç kredisi ile ramazan ayı ve Ramazan Bayramı boyunca tüm harcamalarda müşterilerimizin yanında olacağız” dedi.

        • 28

          İŞ BANKASI

        • 29

          Türkiye İş Bankası, “Geleneksel Bayram Kredisi” kampanyası ile Ramazan Bayramı yaklaşırken her türlü nakit ihtiyacı için kredi imkânı sunuyor.

        • 30

          İş Bankası’nın açıklamasına göre, 12 Temmuz’a kadar sürecek kampanya kapsamında, tüm bireysel ihtiyaçlar için günde 6 TL taksitle 5 bin TL kredi kullanılabiliyor. Kampanyada 50 bin TL tutar ve 36 ay vadeye kadar kredi seçenekleri de bulunuyor.

        • 31

          VAKIFBANK

        • 32

          VakıfBank, “Bayram Kredisi” ve “Bayrama Özel Sıfır Kilometre Taşıt Kredisi” kampanyalarını başlattı. VakıfBank müşterileri Geleneksel Bayram Kredisi ile ihtiyaçlarını uygun faiz oranlarıyla karşılayabiliyor. VakıfBank; kamu ve özel sektör çalışanları, emekliler ve tüm VakıfBank bireysel müşterilerine yönelik “Bayram Kredisi” ile tüm ihtiyaçları 36 ay vadeye kadar karşılama imkânı sunuyor. Uygun faiz oranlarıyla sağlanan “Geleneksel Bayram Kredisi”, aylık eşit taksitli ya da artan taksitli olarak geri ödenebiliyor.

        • 33

          “Bayrama Özel Sıfır Kilometre Taşıt Kredisi” ise, 48 aya varan vade seçenekleri ve uygun faiz oranları ile sunuluyor. Ayrıca müşteriler eşit taksitli ödemelerin dışında 3 ay ödemesiz dönemli aylık eşit taksitli, 3 ayda bir taksitli ve değişken taksitli ödeme seçeneklerini de tercih edebiliyor.

        • 34

          ŞEKERBANK

        • 35

          Şekerbank, ülkemiz ekonomisinin temel dinamiğini oluşturan esnaf ve işletmelerin Ramazan ayında ve bayram öncesinde artan finansman ihtiyaçlarını, gelenekselleştirdiği “İşinize Ramazan Bereketi” kampanyası ile karşılıyor.

        • 36

          “İşinize Ramazan Bereketi” ile esnaf ve işletmelere, uygun faiz oranları, 3 aya kadar ilk taksiti erteleme ve 60 aya varan vadelerle finansman imkanı sunuluyor. Kampanyada, 100 bin TL’ye kadar kredi kullanımında masraf alınmıyor. 15 Temmuz 2016’ya kadar devam edecek kampanya kapsamında, Banka’nın esnaf ve işletme sahibi müşterilerine, elektrik giderleri için Zorlu Elektrik’ten yüzde 13’e varan oranda indirim de sunuluyor.

        • 37

          TEB

        • 38

          Türk Ekonomi Bankası (TEB) ramazan süresince akraba ziyaretleri, bayram alışverişi ve bayram tatili hazırlıkları için nakit ihtiyaçlarını karşılamak isteyen müşterileri için iki farklı ihtiyaç kredisi seçeneği sundu.

        • 39

          “3.000 TL Kampanyası” ile 3 bin TL’ye kadar 12 ay vade, yüzde 1.20 faizle tüketicilerin nakit ihtiyacını karşılayan TEB, 3 ay ötelemeli “Bayram Kampanyası” ile de 36 aya kadar ödeme seçenekli nakit ihtiyaçlarında yüzde 1.38 faiz uyguluyor. Kredi tahsil ücreti alınmayan Ramazan Bayramı’na özel sunulan ihtiyaç kredileri için kampanya 4 Temmuz’a kadar devam edecek.

        • 40

          Üç ay ertelemeli, 36 aya kadar vadeli olarak kredi tahsisi ücret talep etmeden Ramazan Bayramı’na özel gerçekleştirilen ihtiyaç kredilerine, TEB şubelerinden 4 Temmuz’a kadar başvurulabiliyor.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa