Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Gümrük ve Ticaret Bakanı Cenap Aşcı, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Aşçı, mesajında, paylaşmanın, yardımlaşmanın, karşılıksız iyiliğin ve fedakarlığın zirveye ulaştığı bayramların, kırgınlıkları yok sayarak kardeşliği pekiştirmek için en güzel vesile olduğunu belirtti.

Mesajında, kadim medeniyetin mensuplarının, bayram günlerini en güzel şekilde değerlendirdiğini, bayramın ruhuna uygun biçimde fakirin, yaşlının, öksüz ve yetimin yüzünü güldürüp gönlünü aldığını vurgulayan Aşcı, şunları kaydetti:

"Ailelerimizden ve yakınlarımızdan başlayarak çevremizde boynu bükük hiç kimse bırakmamaya dönük bir anlayışla değerlendirdiğimiz bu kutlu günler, milletimizin tamamını kapsayan ayrı bir anlam ifade eder. Bilhassa karanlık emelleri olanlara karşı topyekün mücadele verdiğimiz bu günlerde, birbirimizin koluna daha fazla girmemizin, birbirimize daha sıkı sarılmamızın önemi çok büyük. Aziz milletimiz yardımlaşma, dayanışma ve paylaşma duygularını birlik ve beraberlik içerisinde ortak bir bilince dönüştürmenin verdiği sorumlulukla her türlü sorunun üstesinden gelmeyi başarmıştır.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ