Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Edirne’nin Keşan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında kamyonet ile kafa kafaya çarpışan motosikletin 83 yaşındaki sürücüsü hayatını kaybetti.

        Kaza, KeşanEnez karayolu üzerindeki Orhaniye köyünde meydana geldi. İkamet ettiği Barağı köyünden, her gün ekmek almak ve kahvehanedeki dostlarını ziyaret etmek için Orhaniye köyüne giden Mustafa Palabıyık, motosikletine binerek yola çıktı. Mustafa Palabıyık, bu kez Orhaniye köyüne varamadan yolda trafik kazası yaptı.

        Kaza; EnezKeşan istikametinde seyreden ve Orhaniye köyüne dönmeye çalışan Palabıyık’ın kullandığı 59 KE 623 plakalı motosiklet ile karşı istikametten gelen Halit Karlıdağ (64) yönetimindeki kamyonetin çarpışması sonucu meydana geldi. Mustafa Palabıyık, olay yerinde hayatını kaybetti.

        Olay yerine gelen Keşan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, yolda güvenlik önlemi alarak, incelemelerde bulundu.

        Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Edirne İlçeleri
        Tüm Edirne Haberleri
         Edirne

        Edirne

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa