Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Avrupa "Pedofili" olabilir diye doğal yaşam parkına alınmadı, İngiltere'de ilginç uygulama, İngiltere'de bulunan bir doğal yaşam parkı, 54 yaşındaki 3 çocuk babası adamı, parka yalnız geldiği için içeri almadı. Gerekçeleri ise "pedofili korkusu"...

        HABERTURK.COM / DIŞ HABERLER

        İngiltere'de bulunan bir doğal yaşam parkı, 54 yaşındaki 3 çocuk babası adamı, parka yalnız geldiği için içeri almadı. Gerekçeleri ise "pedofili korkusu"...

        İngiliz basınında yer alan haberlere göre kuş gözlemcisi olan Matthew Richards, Puxton Park adlı parka biletle giriş yapmak istedi, ancak yetkililer buna izin vermedi. 3 torunu ile birkaç gün önce aynı parkı gezmiş olan Richards, geri çevrilmesinin nedenini sorduğunda şoke eden bir gerekçe ile karşılaştı; çocuğu olmayan yetişkinler yönetmelik gereği "pedofili olabilir" ihtimaliyle işletmeye alınmamaktaydı.

        Aldığı yanıt karşısında "kendimi hakarete uğramış hissettim" diyen Richards, işletmenin broşüründe böyle bir uyarı yer almadığını belirtti.

        7 senedir faaliyette olan işletmenin yöneticisi Alistair Mead ise pedofili hakkında yoğun araştırmalar yaptıklarını ve çocukların güvenliği gereği ister kadın, ister erkek olsun yalnız gelen yetişkinlerin parka alınmama kararı verildiğini söyledi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa