Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Mısır'ın Sina Yarımadası'nda emniyet güçlerine ait karargaha kimliği belirsiz kişiler tarafından silah ve roketle saldırı düzenlendi.

Emniyet kaynaklarından alınan bilgiye göre, kimliği belirsiz silahlı gurp, Mısır-Gazze sınırındaki Refah kentinde emniyet birimine bağlı çevik kuvvet karargahına "RPG" türü roket ve makinalı tüfeklerle saldırdı.

Emniyet güçlerinin, yaklaşık 10 dakika süren saldırıdan yara almadan kurtulduğu ve saldırganların, çalıntı araçla olay yerinden kaçtığı belirtildi.

Öte yandan Mısır ordusuna bağlı askeri helikoper ve savaş uçaklarının Mısır-Gazze sınırındaki uçuşlarını sıklaştırdığı kaydedildi. Uçak ve helikopterlerin, sınırda silah, yakıt ve ihtiyaç malzemeleri kaçakçılığı yapıldığı öne sürülen tüneller bölgesinde kontrollerini arttırdı.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ