Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Diyarbakır’ın Kayapınar İlçe Belediyesince yapımına başlanan, “Oyuncak, Çocuk ve Yetişkin Kütüphanesi”nin yapımı sürüyor.

        Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Dr. Ozan Balcı, inşaat çalışmasını yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı. Balcı, gençlerin ve çocukların eğleneceği, zihinsel yeteneklerini ve yetilerini geliştireceği, bilgiye erişimlerinin sağlanacağı projeyi Ahmet Arif, Cahit Sıtkı Tarancı ve Ali Emiri’lerin memleketi, kitap dostu Diyarbakır’a kazandırmaktan büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade etti. Balcı, Kayapınar Belediyesi olarak çocukların kitap okuma kültürlerini önemsediklerini ve şuana kadar 52 adet Zenginleştirilmiş Kütüphane ile 500 bin kitabı okullara kazandırdıklarını ifade etti.

        Balcı, "Çocuk, Oyuncak ve Yetişkin Kütüphanesi" projesi üzerinde büyük bir hassasiyetle çalıştıklarını dile getirerek, Diyarbakır’ın mimarisine uygun, çocuklara kitap okuma sevgisini kazandıracak, onlar için modern ve ferah bir ortam oluşturacak olan projenin en yakın zamanda hizmete sunulacağını, 1 milyon kitabı okuyucuları ile buluşturmayı hedeflediklerini söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa