Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Diyarbakır'da sokak satıcılarına yönelik düzenlenen "Narkoçelik-6" operasyonunda yakalanan 44 şüpheliden 35'i tutuklandı.

        İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince "Narkoçelik-6" adıyla sokak satıcılarına yönelik operasyon düzenlendi.

        Kent merkezi ile Ergani ve Bismil ilçelerinde düzenlenen operasyonda 44 zanlı gözaltına alındı.

        Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen 44 şüpheliden 35'i tutuklandı, 9'u adli kontrol hükümlerince serbest bırakıldı.

        Zanlıların ikamet ve iş yerlerindeki aramalarda, uyuşturucu maddenin yanı sıra çok sayıda tabanca ve av tüfeği ele geçirildi.

        Satıcıların uyuşturucu maddeyi alıcıya yolladığında "kuş kümese geliyor", madde için de "kuş taklacıdır, saatlerce uçar" şeklinde ifadeler kullandığı tespit edildi.

        Öte yandan polis ekiplerince kentte düzenlenen diğer operasyonlarda ise bir kompresörün içine saklanmış 10 kilo 700 gram esrar, narkotik köpek "Temren"in eşlik ettiği operasyonda ise bir kamyonda gizlenen 181 kilogram esrar ele geçirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa