Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DİYARBAKIR'ın Kulp ilçesindeki mezrada attan düşüp başından yaralanan İlhami Olca (55), ambulans helikopterle hastaneye kaldırıldı.

        İlhami Olca, Kulp ilçesi Akçasır mezrasında attan düşüp, başından yaralandı. Yakınları, 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayıp, Olca için yardım istedi. Olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi yapılan Olca için, Acil Sağlık Hizmetleri'ne bağlı 'Sağlık Komuta' ile görüşüldü. Ardından İl Sağlık Müdürlüğü'nden talep edilen ambulans helikopter, kısa sürede mezraya ulaştı. Olca'yı alan ambulans helikopter, Diyarbakır'ın Bağlar ilçesindeki Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi pistine indi. Sağlık ekiplerine teslim edilen Olca, ambulansla Dicle Üniversitesi Hastanesi'ne götürüldü. Olca'nın tedavisinin sürdüğü belirtildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa