Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Dilan Çiçek Deniz: Sesimi yükselttiğim zamanlar oldu - Magazin haberleri
        • 1

          Oyuncu Dilan Çiçek Deniz, İbrahim Selim'in YouTube'da yayınlanan programına konuk oldu.

        • 2

          Samimi açıklamalarda bulunan 25 yaşındaki Deniz, "Oyunculuğu küçüklüğümden beri çok istiyordum. Anneme 7 yaşımdayken, 'Oyuncu olacağım' diye söylemişim ve oldum" ifadelerini kullandı.

        • 3

          Estetik itirafında bulunan Dilan Çiçek Deniz, "Bu soru bütün kadın oyuncuların başına bela olmuş bir soru. Aslında bu soruyu hiç sevmiyorum. Madem soruldu; bir bölgemde iki adet estetiğim var" şeklinde konuştu.

        • 4

          Kadın-erkek ayrımcılığı hakkında açıklamalarda bulunan oyuncu, konuyla ilgili şunları söyledi:

        • 5

          Erkek ve kadın oyuncular arasında ayrımcılık var ama bu sadece bizim sektörde değil, her sektörde geçerli bir durum. Ben de bu tarz olaylarla zaman zaman karşılaştım.

          Hatta sesimi yükselttiğim dönemler de oldu çünkü dayanamıyorum. Yıl olmuş 2020, hala kadın-erkek arasında ayrımcılık oluyor. Erkeği daha yüksekte görüyorlar, daha çok saygı duyuyorlar.

        • 6

          Sosyal medyada kendisine yapılan yorumlarla ilgili konuşan Deniz, "Kötü yorumlar bir ara beni çok etkiliyordu, çok kötü hissediyordum kendimi" ifadelerini kullandı.

        • 7

          Öte yandan sosyal medyada gizli gizli takip ettiği insanlar olduğunu dile getiren Dilan Çiçek Deniz, "Bir kişi değil, birçok kişiyi takip ediyorum. Hatta yanlışlıkla fotoğrafını beğenip, takip etmek zorunda kaldığım ve arkadaş olduğum insanlar da oldu" itirafında bulundu.

        • 8

          Geçtiğimiz günlerde pandemi süreciyle ilgili açıklamalarda bulunan oyuncu, şunları söylemişti:

        • 9

          Ben bayağı kapandım. Bu ara çok korktum, çünkü enteresan bir süreçti. Umarım insanlar artık gerçekten yeni normale alışır. Garipti ya... Yemek yapmayı öğrendim. O bayağı güzeldi benim için. Bol bol temizlik yaptım. Film izledim, kitap okudum, arkadaşlarımı ve ailemi özledim.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa