Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Denizli’nin Buldan ilçesinde jandarma tarafından gerçekleştirilen operasyonda, 37,250 kilo esrar ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen 2 şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        Edinilen bilgilere göre, ilçede uyuşturucu imal ve ticareti yaptığı yönünde bilgi aldığı 2 şüpheliyi takibe alan ekipler, şahısların tarlaya uyuşturucu imal etmek amacıyla kenevir bitkisi ektiğini tespit etti. Olay yerinde tedbir alan jandarma ekipleri tarlaya yaptıkları operasyonda bin 483 kök kenevir bitkisi ve kurumaya bırakılmış 22 kilo kubar esrar maddesi ele geçirdi. Soruşturmayı derinleştiren jandarma ekipleri, şahısların başka bir bölgedeki bir tarlaya da esrar sakladıklarını belirledi. Buraya da baskın düzenleyen ekipler 15,250 kilo kubar esrar yakaladı. Operasyonlarda toplamda 37,250 kilo esrar ele geçirdi.

        Operasyonun ardından gözaltına alınan 2 zanlı işlemlerinin ardından sevk edildi. Şüpheliler mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Denizli İlçeleri
        Tüm Denizli Haberleri
         Denizli

        Denizli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa